ITWatch

Konsulenthus klar til modangreb på lavpriskonkurrenter

Udbudet af lavprisportaler for it-konsulenter stiger og udfordrer de etablerede spillere. En af de store spillere er klar til at lancere modsvar mod udfordrerne, hvis de begynder at gnave af de lukrative kunder.

Helle Ørsted (th) er som topchef klar til at svare igen overfor udfordrere på freelancemarkedet for it-konsulenter. Hun taler med Allan von Staffeldt Beck, Digital advisor. | Foto: PR/ Changegroup

Et af landets store freelance it-konsulenthuse Changegroup varsler modangreb mod de omsiggribende lavpriskonkurrenter, der breder sig på det danske konsulentmarked.

Senest er portalen Worksome kommet på banen og har rejst millioner til at bygge en forretning op, der skal tage en andel af de mange konsulenter, som arbejder freelance i it-branchen, og som ønsker at stille deres arbejdskraft til rådighed på disse portaler.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

TDC Net sejler skuden med rolig hånd

Det blev et kvartal med stabil fremgang for infrastrukturselskabet TDC Net. Omsætningen steg en anelse, men driften blev forbedret og selskabet effektiviserer sig gennem energikrisen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs