ITWatch

Næste plan er nord-europæisk satsning

Netcompanys børsnotering giver nu mulighed for at satse på ekspansion og udbredelse i Nord-Europa, siger Netcompanys topchef til Børsen.

Foto: Ritzau Scanpix/Philip Davali

Netcompanys succesfulde børsnotering skal bruges til, at lancere selskabet i to-tre nye lande.

Det skriver Børsen.

Ved børsnoteringen steg Netcompany betydeligt og kom over 10 mia. i børsværdi, efter investorerne fik lov til at købe op af aktierne.

Der er, ifølge topchef og stifter André Rogaczewski, tale om et sats, som er lykkes. Fra at selskabet for fem år siden kastede sig ind i de offentlige udbud for alvor og fik succes med, at levere komplekse løsninger over børsnoteringen til i dag, at være klar til næste sats.

Det handler om, at Netcompany indenfor fire-fem år skal ud i to-tre nye lande.

"Næste milepæl er, at vi bliver en nordeuropæisk virksomhed frem for en dansk virksomhed," siger André Rogaczewski til Børsen.

Netcompanys markedsværdi oversteg 10 mia. kr. på første dag på børsen 

Fest hos Netcompany efter børsdebut: "Det føles fantastisk" 

 

Mere fra ITWatch

Cyberkriminelle søger i stigende grad mod Norden

En ny sikkerhedsrapport viser, at velhavende nordiske virksomheder i stigende grad er udsat for digital afpresning. På blot et år er antallet af angreb i Norden steget med hele 138 pct, mens EU som helhed har oplevet en stigning på 18 procent.

Sådan ser fremtidens jobtitler ud anno 2029

Hvordan ser arbejdsmarkedet ud i 2029? Det har det globale it-konsulenthus Cognizants fremtidsafdeling undersøgt. Resultatet er en række interessante jobtitler og et bud på fremtidens kompetencer.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs