ITWatch

Salesforce: Uddannelserne i Norden sigter ved siden af digitaliseringen

Den internationale CRM-leverandør Salesforce går i en ny undersøgelse i rette med de nordiske uddannelsessystemer, når det kommer til at forberede fremtidens medarbejdere på den digitaliserede morgendag.

Foto: /Ritzau/Mikkel Tariq Khan

De nordiske uddannelsesinstituioner forbereder ikke i tilstrækkelig grad de studerende på det digitaliserede jobmarked. Sådan lyder det i en ny undersøgelse foretaget af analysehuset Kantar/Sifo i Norden på vegne af CRM-leverandøren Salesforce.

Ifølge undersøgelsen, som er udført blandt 2000 ledende it-medarbejdere i offentlige og private virksomheder i Norden, så oplever man i virksomhederne, at nye medarbejdere ikke har de rette kompetencer med sig fra uddannelserne. Blot 18 pct. svarer, at uddannelsesinstitutionerne er tilpassede det digitale arbejdsmarked, når man ser ud over hele Norden. I Danmark er tallet en smule bedre med 23 pct.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Danskere i hobetal henter råd om investering og opsparing på sociale medier – ny form for vejrudsigt kan give beskyttelse

Danskerne modtager i stor stil investeringstips og opsparingsråd på de sociale medier, men selvom tendensen på mange måder er positiv og giver oplyste borgere, så kan det være svært at undgå svindel og placere ansvar, hvis noget slår fejl. En vejrudsigt over, hvilke investeringsstrømninger der florerer på de sociale medier, kunne være en del af løsningen, lyder det fra en specialist.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs