ITWatch

Tidligere KMD-konsulent springer ud som selvstændig: Der er et hul i markedet

Under navnet Groundit vil en tidligere konsulent ved KMD og Blue Hat fremover rådgive virksomheder som selvstændig. Tiden var den rette til at starte selv og være med til at fylde det hul, der er i markedet, lyder det til ITWatch.

Pauline Lindskov | Foto: PR

Groundit er navnet på et nyt konsulentfirma, der er startet af Pauline Lindskov. Hun har valgt at droppe den stabile indtægt som arbejdstager til fordel for en ny titel som selvstændig.

Hun var i fire år ansat som konsulent i KMD og har det seneste år arbejdet hos konsulenthuset Blue Hat, men er nu klar til et nyt kapitel i sit liv. Det nye skridt er også blevet bemærket.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Visma køber dansk lagerstyringssystem

Den norske koncern køber igen op og får denne gang danske Rackbeat, der udvikler et lagerstyringssystem målrettet små og mellemstore virksomheder, i stald.

Venturefond: Tech-markedet svømmer i kapital og mere er på vej

Det heftige aktivitetsniveau blandt investorer i de danske tech-selskaber har presset værdiansættelserne kraftigt opad, og der er risiko for, at nogle får funding, de ikke er klar til at få.  Det stiller høje krav til venturefondene, forklarer partner i Preseeds nye privatfinansierede tech-fond.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs