ITWatch

KMD om droppet udbud: Risikoen blev for høj efter samarbejdspartners konkurs

En af KMD's samarbejdspartnere er begæret konkurs, og det ændrede it-leverandørens forudsætning for at byde på udbuddet omkring MitId-løsningen. "Udviklingsopgaven indebærer et forhøjet risikoniveau," lyder det fra KMD-direktør.

Det er en opgave til en anslået værdi på 900 mio. kr., som KMD ser sig nødsaget til at droppe. En konkursbegæring blandt en af selskabets samarbejdspartnere betyder, at KMD har meddelt Digitaliseringsstyrelsen, at selskabet trækker sig fra udbuddet af MitId-løsningen.

"Vi kan bekræfte, at KMD har valgt at trække sig fra udbudsprocessen om udviklingen af MitId. På grund af ændrede forudsætninger i det set-up vi havde baseret vores udviklingsplaner på, har vi foretaget en yderligere risikovurdering af projektet," lyder det fra direktør Søren Henriksen i et skriftligt svar.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Når direktøren forsvinder

Analyse: To store it-virksomheder i Danmark har sagt farvel til deres direktør uden forklaring og har lukket ned for yderligere kommentarer overfor omverdenen.

Penneo øger omsætning og underskud

Tech-selskabet, der i april flyttede fra First North til hovedbørsen, gik markant frem i første kvartal. Selskabet investerer massivt i vækst, og nedjusterer derfor forventningerne til driftsindtjening markant.

Visma åbner sluserne på konkurrent til Microsofts ERP-platform

Visma er for alvor klar til at sætte skub i ERP-platformen Visma.net, der skal konkurrere med Microsoft og Oracle på ERP-markedet. Lars Engbork, adm. direktør i Visma Software Danmark, forklarer til ITWatch, at et fokus på Norden skal give Visma fordelen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs