Lego-familie køber op i Globeteam

Lego-familiens holdingselskab Kirk Kapital køber godt en tredjedel af it-konsulenthuset Globeteam for tocifret millionbeløb
Foto: PR/Bluegarden
Foto: PR/Bluegarden

Det danske it-konsulenthus Globeteam får nu en erhvervslivets sværvægtere ind i ejerkredsen. Kirk Kapital, legofamiliens holdingselskab, køber 34 pct. af konsulenthuset for et større tocifret millionbeløb.

Det skriver Børsen.

Globeteam har siden 2001 skabt en konsulentforretning, som består af syv fastansatte og 75 fasttilknyttede freelancere, landede sidste år en omsætning på 190 mio. kr.

Det er den 67-årige medstifter Erik Arnbak og it-investoren Mikael Konnerup, som har valgt at sælge deres aktiepost til Kirk Kapital. Holdingseselskabet får to bestyrelsesposter, mens bestyrelsesforman Mogens Elsbjerg (tidligere Bluegardendirektør) fortsætter som bestyrelsesformand - og han glæder sig over salget og udsigten til nye input.

"Med Kirk Kapital som partner og repræsenteret i bestyrelsen får vi tilført ekstra ressourcer og kompetencer til bestyrelsen. Vi får en investor, som ønsker at være langsigtet medejer, og som kan lide den udvikling, Globeteam har været igennem, og som støtter op om Globeteams fremadrettede plan," siger Mogens Elsberg til Børsen.

Kapitalfond og Lego-ejer går ind i tech-selskab 

Pleo: Ambitionerne er større end Danmark 

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også