ITWatch

Hitachi Data Systems skifter navn

"En monumental forandring," kalder adm. direktør den nye enhed Hitachi Vantara, som bl.a. opsluger Hitachi Data Systems.

Foto: PR

Hitachi Vantara er navnet på den japanske it-virksomhed Hitachis nye enhed, som får en stribe forretningsenheder under sig, blandt andet Hitachi Data Systems, Hitachi Insight Group og Pentaho.

Navneskiftet – og sammenlægningen af forretningsenheder – skyldes, at Hitachi vil ligge i front i de nye markeder for IoT-løsninger og brug af data.

"Hitachi Vantara markerer en monumental forandring for Hitachi som en del af vores vision om at fremme social innovation. Nu, hvor verden bliver transformeret af digitale værktøjer og processer, samler vi vores stærkeste digitale virksomheder i et nyt Hitachi-selskab, der kan gøre en markant forskel for vores kunder og for samfundet," siger præsident og CEO i Hitachi, Toshiaki Higashihara, i en pressemeddelelse.

Hitachi-gruppen består overordnet set af 100 forskellige selskaber, og i Danmark er det nok Hitachi Data Systems, der er mest kendt. Det selskab har siden 1980'erne tjent sine penge på at opbevare data. Hitachi har mere end 300.000 medarbejdere i hele verden.

Hitachi Data Systems hyrer nye kræfter til at styrke fokus på IoT og Big Data

Hitachi Data Systems satser: Vi skal turde ødelægge vores gamle forretning 

Mere fra ITWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs