ITWatch

Hitachi Data Systems satser: Vi skal turde ødelægge vores gamle forretning

Hitachi Data Systems har været førende inden for dataopbevaring i en årrække, men det japanskejede it-selskab satser på IoT som fremtidens centrale produkt. En ny strategi har som mål at kapre positionen som markedsleder.

Merete Søby har været direktør for Hitachi Data Systems de seneste ni år. | Foto: PR/Hitachi Dta Systems

"Det, der sker i øjeblikket, er en revolution i markedet, der ruller indover alle verdensdele. Den udvikling, som vi har set internt i vores virksomhed de seneste seks måneder, svarer til, hvad der er sket de seneste 10 år. Det går så rivende stærkt lige nu," siger Merete Søby, adm. direktør i Hitachi Data Systems A/S, til ITWatch.

Digitalisering, disruption, robotics. Kært barn har mange navne, men uanset om man kalder det for den fjerde industrielle revolution som i Europa, industrial IoT (Internet of Things, red.) i USA eller Society 5.0 i Japan, er der ingen tvivl om, at efterspørgslen fra kunderne vil se anderledes ud på fremtidens marked, end de har indtil for kort tid siden.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Tilsyn afviste Lunars køb af norsk bank

Det norske finanstilsyn har sat en foreløbig kæp i hjulet på Lunars planer om at købe den norske bank Instabank. Tilsynet henviser til gennemgang af Lunars ”nuværende finansielle situation samt tilgængelige finansielle ressourcer”. Lunar tror fortsat på køb.

Analytikere ser købere til GN men tvivler på et salg

Med en lav værdiansættelse, en høj strukturel værdi og ingen dominerende aktionærer giver det god mening, hvis internationale kapitalfonde og industrielle spillere lige nu lurer på at købe høre- og lydkoncernen GN Store Nord, mener to analytikere, men om det reelt kommer til at ske, tvivler de dog på.

Legaltech-virksomhed rejser tocifret millionbeløb

Legal Desk, der har udviklet en platform til dokumenthåndtering for private og virksomheder, har rejst 23 mio. kr. i en investeringsrunde ifølge KapitalWatch. Pengene skal hjælpe firmaet med at ekspandere i Norden.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs