ITWatch

Mærsk investerer i dansk IoT-startup

Den Mærsk-ejede venturefond Mærsk Growth skyder penge i den danske startup Onomondo som et led i shippingselskabets digitaliseringsstrategi.

Foto: Jerry Lampen/Reuters/Ritzau Scanpix

Digitaliseringen af A.P. Møller-Mærsk har været nogle år undervejs, og nu tager shippingselskabet endnu et skridt mod målet med en investering i en dansk Internet of things-startup.

Det skriver Finans.

Det er venturefonden Mærsk Growth, der investerer i Onomondo, som kan få virksomheders enheder til at kommunikere med hinanden via nettet.

"Onomondo er på markedet med en gennemtestet teknologi, som giver A.P. Møller - Mærsk mulighed for at høste fordelene af at digitalisere sine globale enheder. Vi er imponerede over deres team og den udvikling, de har vist indtil videre. Med vores ekspertise og ressourcer i ryggen tror vi på, at Onomondo vil accelerere og skalere sin forretning yderligere i de næste stadier af deres spændende rejse," siger direktør i Mærsk Growth, Sune Stilling til Finans.

Ifølge stifter og direktør i Onomondo, Michael Freundt Karlsen, skal pengene bruges til skalering af virksomheden, der i dag har omkring 60 kunder hovedsageligt fra Norden, men virksomheden vil være større, forklarer stifteren til Finans.

Astralis en af de få der vil på First North

Happy Helper siger farvel til finanschef

Medie: Profiler forlader Nordic Eye 

Mere fra ITWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs