ITWatch

Her er EG's strategi for sin hosting-division

Med tiden vil det blive svært at få en ren cloud- og hosting-forretning til at hænge sammen, hvis man ikke samtidig kan levere løsninger eller rådgivning, som en samlet pakke, siger salgsdirektør i EG-koncernen.

Jesper Harrishøj er vice president og salgsdirektør i EG-koncernens division for managed services.

Mens store dele af den traditionelle hosting-branche er på udkig efter opkøbsemner eller fusions-partnere, er it-koncernen EG's hosting-division allerede klar til at tage fat på næste kapitel i en markedsudvikling, hvor kunder udover traditionel hosting i stigende omfang efterspørger en samlet pakke med drift af applikationer, support og cloud-løsninger.

Indtil for ganske nylig lå EG's hosting-services i det selvstændige selskab EG Data Inform, som på egne ben leverede et af hostingbranchens største overskud. Men trods successen har EG samlet sine aktiviteter i moderselskabet, EG A/S.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Ny direktør vil ikke have ret bare fordi hun er chef: "Det bedste argument bør vinde"

Efter små tre år i Microsoft Danmark vinker Anne Marie Kindberg farvel for i stedet at blive kommerciel direktør hos fintech-virksomheden Lunar fra 1. februar. De første dage skal hun formentlig lytte lidt mere, end hun skal tale, og så ser hun frem til at blive en del af en virksomhed, der ifølge hende kommer til at revolutionere bankbranchen, som vi kender den.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs