ITWatch

Her er de fem hostingfirmaer der sætter dagsordenen på det danske marked

En lang række opkøb og fusioner blandt danske hostingfirmaer har det seneste år skabt fem store enheder, der nu fremstår blandt de absolut dominerende spillere på markedet.

Efter et regulært opkøbs-raid blandt danske hostingfirmaer, kan investorer, ifølge managing partner i rådgivningsfirmaet Capitalmind, Stig Madsen Lachenmeier, se frem til solid vækst og solide fortjenester i de kommende år.

"Der er fem firmaer eller koncerner, som i dag står til at kunne levere et ebitda (driftindtjening før alle poster, red), som jeg forventer vil ligge på den gode side af 50 millioner kroner. De solide overskud betyder, at de fem hver især har en værdisætning på mere end en halv milliard kroner," siger Stig Madsen Lachenmeier.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Ny partner-chef hos Microsoft: Cloud skal sælges som hyldevare

Microsofts nye chef for partnerøkosystemet, Morten Kvist Thomsen, ser stærk vækst i cloud-baserede løsninger de kommende år - men mener, at mange flere med fordel kan vælge standardløsninger i stedet for at tænke i tilpasninger. Det kan speede omstillingsprocesser dramatisk op og sætte turbo på digitalisering.

IBMs nordiske chef stopper

Selskabet slår den nordiske forretning sammen med Benelux-regionen, og derfor stopper Henrik Tang Hedegaard som nordisk chef for IBM. Han fortsætter dog i en ny rolle.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs