ITWatch

Flere fusioner og opkøb på vej i hosting-branchen

Tilbud om køb og salg fyger lige nu frem og tilbage mellem hosting-firmaer og kapitalfonde. - Der er rigtig mange , der gerne vil tale med os eller andre større spillere, lyder det fra en af branchens centrale aktører.

Adm. direktør i It-Relation, Henrik Kastbjerg, og investment professionel hos kapitalfonden Adelis, samt medlem af It-Relations bestyrelse. | Foto: POLFOTO/CASPER HOLMENLUNDCHRISTENSEN

Der drikkes i disse uger og måneder rigtig mange kopper kaffe på direktionskontorerne i den danske hostingbranche, hvor it-firmaer og investorer taler om muligheder for opkøb eller fusioner mellem store og små spillere på markedet.

Det seneste halvandet år har budt på en stribe opkøb fra kapitalfonde investorer som Hgcapital, Adelis og Intelligent. Investorerne ser store muligheder for at tjene penge på at konsolidere et traditionelt meget fragmenteret dansk marked for hostingydelser, hvor mange udbydere typisk har 50 eller færre ansatte.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Ny partner-chef hos Microsoft: Cloud skal sælges som hyldevare

Microsofts nye chef for partnerøkosystemet, Morten Kvist Thomsen, ser stærk vækst i cloud-baserede løsninger de kommende år - men mener, at mange flere med fordel kan vælge standardløsninger i stedet for at tænke i tilpasninger. Det kan speede omstillingsprocesser dramatisk op og sætte turbo på digitalisering.

IBMs nordiske chef stopper

Selskabet slår den nordiske forretning sammen med Benelux-regionen, og derfor stopper Henrik Tang Hedegaard som nordisk chef for IBM. Han fortsætter dog i en ny rolle.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs