ITWatch

"Mens konkurrenterne drikker champagne, kommer deres kunder til os"

Danske hostingselskaber oplever stigende interesse fra mulige købere. Hos et af dem, IT-afdelingen A/S, nyder man godt af udviklingen, for den giver dem ekstra plads til at få fat i kunderne.

ITWatch sætter fokus på hostingbranchen, der oplever stigende interesse fra købere, som vil ind på markedet. Interessen er godt for forretningen hos en af de virksomheder, der ikke er så interesseret i at blive købt.

Med 50 medarbejdere og et 2016-regnskab, der viser et overskud før skat på 10 mio. kr. passer hosting-virksomheden It-afdelingen A/S i Hørsholm ellers godt til signalementet af en oplagt kandidat til at blive end del af den opkøbsbølge, som det seneste år har raset på det danske hostingmarked.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Ny partner-chef hos Microsoft: Cloud skal sælges som hyldevare

Microsofts nye chef for partnerøkosystemet, Morten Kvist Thomsen, ser stærk vækst i cloud-baserede løsninger de kommende år - men mener, at mange flere med fordel kan vælge standardløsninger i stedet for at tænke i tilpasninger. Det kan speede omstillingsprocesser dramatisk op og sætte turbo på digitalisering.

IBMs nordiske chef stopper

Selskabet slår den nordiske forretning sammen med Benelux-regionen, og derfor stopper Henrik Tang Hedegaard som nordisk chef for IBM. Han fortsætter dog i en ny rolle.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs