ITWatch

Forhandler går næsten 100 mio frem i omsætning efter stærkt år

Forhandler af hardware og software oplever kraftig vækst og øger omsætningen med 100 mio. kr., så milliarden er inden for rækkevidde.

Forhandlervirksomheden Comm2ig går næsten 100 mio. kr. frem i omsætning på bare et år. Det viser selskabets regnskab, som netop er aflagt. Og Comm2ig fastholder samtidig en gunstig indtjening, således at selskabet henter et overskud hjem på syv mio. kr. En fremgang på tre mio. kr. på et år.

Indtjeningen er marginal for selskabet, ganske som det gælder for de fleste forhandlere af hardware. Comm2ig omsætter for snart 800 mio. kr. og dermed udgør indtjeningen under en pct. af omsætningen før skat, viser tallene.

Comm2ig har med 84 ansatte ligget relativt fladt målt i omsætning de sidste fem år, men selskabet er gået kraftigt frem det seneste forskudte regnskabsår, viser tallene. Således har selskabet ligget på omkring 6-700 mio. kr. i omsætning siden 2012.

Omsætningen i selskabet lå på 678 mio. kr. ved afslutningen af regnskabet for 2012/2013.

"Selskabet befinder sig i en stærk konkurrencepræget industri, men selskabet har i regnskabsåret gennemgået en positiv udvikling," skriver selskabets ledelse.

"Den positive tendens skyldes en kombination af en stærk indsats fra vores medarbejderes side, en høj kundeloyalitet, tilgang af nye kunder baseret på innovative og løsningsorienterede leverancer. Selskabet vil i de kommende år fokusere endnu mere herpå," hedder det videre i regnskabet.

Ledelsen forventer, at den positive udvikling vil fortsætte, skriver de videre.

Så meget fylder kommunerne for KMD

SKI's faste leverandører dominerer fortsat volumensalg til skolerne

Relaterede

ITWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Se alle ledige stillinger