ITWatch

Samsung vælter sig i bestillinger på ny telefon

Den kommende telefon fra Samsung tegner til at blive en succes, hvis man skal tro forudbestilingerne, som er på et rekordhøjt niveau.

Foto: /ritzau/AP/Kwon Hyun-goo/

Forudbestillingerne på Samsungs flagskib, telefonen Galaxy Note 8, ligger langt over forventningerne.

Det skriver Berlingske Business med henvisning til udtalelser fra Samsungs mobilchef, Koh Dong-Jin, på et pressemøde.

"De 395.000, som blev solgt den første dag med forudbestillinger, er højere end forventet. Tallene for de første fem dage viser, at forudbestillingerne ligger omkring 2,5 gange højere end på Note 7 sidste år," sagde mobilchefen ifølge Berlingske, der citerer Financial Times.

Dermed tyder det på, at Samsung har lagt sidste års problemer bag sig. Dengang måtte den sydkoreanske gigant trække over tre mio. Galaxy Note-7 telefoner tilbage, fordi batterier overophedede og enkelte direkte eksploderede.

Kinesisk smartphonegigant overhaler Apple i mobilsalg

Berlins teknologi-messe viser fremtidens virkelighed med en digital butler til at passe hjemmet 

Mere fra ITWatch

Ny partner-chef hos Microsoft: Cloud skal sælges som hyldevare

Microsofts nye chef for partnerøkosystemet, Morten Kvist Thomsen, ser stærk vækst i cloud-baserede løsninger de kommende år - men mener, at mange flere med fordel kan vælge standardløsninger i stedet for at tænke i tilpasninger. Det kan speede omstillingsprocesser dramatisk op og sætte turbo på digitalisering.

IBMs nordiske chef stopper

Selskabet slår den nordiske forretning sammen med Benelux-regionen, og derfor stopper Henrik Tang Hedegaard som nordisk chef for IBM. Han fortsætter dog i en ny rolle.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs