ITWatch

Samsung giver atter Apple baghjul som kongen af mobilmarkedet

Koreanske Samsung har igen overtaget tronen som verdens bedst sælgende mobilproducent. Knap hver fjerde solgte mobil i årets tre første måneder kom fra Samsung.

Foto: AP Photo/Richard Drew

Med 79,2 mio. solgte smartphones i årets første tre måneder kan Samsung igen kalde sig for verdens bedst sælgende mobilproducent. Det skriver Berlingske med henvisning til en dugfrisk opgørelse fra analysehuset IDC.

Dermed overhaler det koreanske tech-selskab atter konkurrenten Apple, der for en kort bemærkning overtog tronen som bedst sælgende mobilproducent. Samsung sad i årets første kvartal på en global markedsandel på 22,8 pct.

I perioden fra januar til marts solgte Apple 51,6 mio. Iphones på globalt plan, hvilket rakte til en markedsandel på 14,9 pct. Kinesiske Huawei indtager tredjepladsen med 34,2 mio. solgte smartphones i første kvartal.

Kanonregnskab for Samsung på øget chipsalg 

Samsung forventer megahop på driften 

Mere fra ITWatch

Tech-veteran til ejendomsbranchen: "Smarte bygninger forbedrer folks liv"

PROPTECH SYMPOSIUM: Ejendomssektoren har adgang til den teknologi, der skal til for at forandre ikke blot branchen, men menneskers liv til det bedre – og dermed øge produktiviteten. Det siger proptech-veteran Antony Slumbers. ”Lad være med at tænke på bæredygtighed som noget ekstra,” lyder opfordringen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs