Dansk it-virksomhed skaber profit og grøn profil på brugt it-udstyr

Tier 1 Asset i Allerød aftager brugt it-udstyr fra danske virksomheder, renoverer det og sælger det videre. På den måde skaber man både profit og forhindrer, at udstyret ender deponering.
Foto: /Ritzau/Mikkel Tariq Khan
Foto: /Ritzau/Mikkel Tariq Khan

Inden for ganske få år har virksomheden Tier 1 Asset etableret sig som en stærk spiller på markedet for brugt it-udstyr i Danmark.

Det skriver Børsen.

Virksomheden havde i 2016 en vækst på 25 pct., og kundekartoteket tæller størsteparten af C20-indekset. Tier 1 Asset håndterer derfor relativt store mængder it-udstyr ad gangen og op mod 250.000 enheder på årsbasis.

"Vi har ikke lov til at nævne navnene på vores kunder, men vi arbejder for alle større danske virksomheder, og en ordre på 10.000 eller 15.000 enheder er ikke noget problem for os," siger adm. direktør Peter Hemicke til Børsen.

Virksomheden ligger stor vægt på, at man gennem genanvendelse af enheder som computere, servere og mobile enheder også er med til at begrænse erhvervslivets miljøbelastning.

Det har endda vist sig som så god en forretning, at man snart forventer at åbne en afdeling i England med 15-20 ansatte.

Solidt overskud i E-conomic 

Prodata Consult har fuld blus under væksten 

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu


Læs også