ITWatch

Dansk it-virksomhed skaber profit og grøn profil på brugt it-udstyr

Tier 1 Asset i Allerød aftager brugt it-udstyr fra danske virksomheder, renoverer det og sælger det videre. På den måde skaber man både profit og forhindrer, at udstyret ender deponering.

Foto: /Ritzau/Mikkel Tariq Khan

Inden for ganske få år har virksomheden Tier 1 Asset etableret sig som en stærk spiller på markedet for brugt it-udstyr i Danmark.

Det skriver Børsen.

Virksomheden havde i 2016 en vækst på 25 pct., og kundekartoteket tæller størsteparten af C20-indekset. Tier 1 Asset håndterer derfor relativt store mængder it-udstyr ad gangen og op mod 250.000 enheder på årsbasis.

"Vi har ikke lov til at nævne navnene på vores kunder, men vi arbejder for alle større danske virksomheder, og en ordre på 10.000 eller 15.000 enheder er ikke noget problem for os," siger adm. direktør Peter Hemicke til Børsen.

Virksomheden ligger stor vægt på, at man gennem genanvendelse af enheder som computere, servere og mobile enheder også er med til at begrænse erhvervslivets miljøbelastning.

Det har endda vist sig som så god en forretning, at man snart forventer at åbne en afdeling i England med 15-20 ansatte.

Solidt overskud i E-conomic 

Prodata Consult har fuld blus under væksten 

Mere fra ITWatch

Tre talchefer forlader Lunar

Et par kreditchefer og en finansdirektør har valgt at sige op i fintech-banken, der på en anden front netop har sikret sig ny kapital.

IBM om blockchain: Udviklingen fortsætter - også uden Tradelens

Da A.P. Møller-Mærsk forleden meddelte, at selskabet vil droppe sin blockchain-baserede Tradelens-platform, skabte det store overskrifter . Men blockchain-teknologi lever videre, og IBM forventer vækst de kommende år, forklarer IBM Danmarks CTO, der peger på tillid som en væsentlig faktor i netværk.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs