ITWatch

Demant vil investere "meget" mere i kinesisk marked

Det er ikke indtjeningen, men væksten, der er højeste prioritet, når Demant gennem sit nye kinesiske datterselskab, Shengwang, fremover vil investere flere penge i at udvikle sin forretning i Kina.

Demant vil hjælpe den kinesiske kæde af høreklinikker, ShengWang, som det danske selskab i sommer erhvervede sig den resterende del af, med at fuldføre sin vækstplan. | Foto: Kenneth Lysbjerg Koustrup/Jyllands-Posten/Ritzau Scanpix

Der er intet marked i verden, der har så stort potentiale for vækst som Kina, når det kommer til at salg af høreapparater og andre løsninger inden for høretab.

På den måde forklarer Søren Nielsen, adm. direktør for høreapparatproducenten Demant, hvorfor hans virksomhed kommer til at investere betragtelig i det østasiatiske land.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Organisation øger presset på tidligere KMD-chef i propaganda-sag

Journalistorganisationen Reportere Uden Grænser (RSF) kalder nu på de franske myndigheder for at beordre, at Eutelsat, der har den tidligere KMD-boss Eva Berneke som topchef, skal stoppe med at videresende tre russiske propagandakanaler, som virksomheden har modtaget kritik for i den seneste tid.

Milliarddistributør henter bedste resultat i 30 år

En vellykket ekspansion i Norden betyder, at en af landets største distributører henter sit bedste afkast nogensinde. Særligt det svenske marked trækker en betydelig bedre indtjening hjem til selskabet sammenlignet med den danske indtjening. ”Der er altid en krig på priserne her i landet, sådan er det,” siger direktøren.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs