ITWatch

Apple-analytikere fremhæver stærk udvikling i Kina

Analytikere ser tegn på bedring i Apples iPhone-salg i Kina.

Foto: Dado Ruvic/REUTERS / X02714

Hos UBS estimerer analytikerne, at iPhone-leveringerne i Kina steg med cirka 13 pct. i maj i forhold til samme måned året før, og at den amerikanske teknologigigant Apple har taget markedsandele.

Det skriver Bloomberg News.

De samlede smartphone-leveringerne i Kina viste i maj et på 9,1 pct. på årsbasis til 20,6 mio. enheder, viser en opgørelse fra China Academy of Information and Communications.

I april var faldet markant større på 34 pct.

Analytiker Aaron Rakers fra Wells Fargo tilskriver reduktionen i faldet, at landet bevæger sig ud af de covid-relaterede nedlukninger.

Det samme gør UBS’ analytiker David Vogt, som også peger på aftagende forsyningskædeproblemer. Han estimerer, at Apples markedsandel landede på 16,4 pct. i maj.

Wells Fargo pointerer, at leveringer fra ikke-kinesiske mærker udgjorde cirka 4,21 mio. enheder i maj, hvilket ifølge finanshuset indebærer, at markedsandelen for ikke-kinesiske mærker steg til cirka 20 pct.

Apple indikeres 2,2 pct. højere i 134,50 dollar, hvilket dog kun er marginalt mere end Nasdaq-futuren, der peger mod en stigning på 2,1 pct., når markedet åbner i New York senere tirsdag.

Selskab omdanner Apple Watch-data til indsigt i Parkinsons

Analysehus: PC- og tabletsalg vil falde i år


Mere fra ITWatch

IBM-psykolog: Hos os er det okay ikke at have ja-hatten på

Mens IBM det sidste års tid har gennemgået nogle af de største forandringer i nyere tid, er stressniveauet i virksomheden ikke eksploderet. Forklaringen skal blandt andet findes i et målrettet arbejde med ledernes syn på de ansatte, forklarer psykolog Cecilie Demkjær Schultz Pedersen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs