ITWatch

GN Audio kom under krydspres under coronakrisen

GN Audio blev presset i jagten på produktion og ikke mindst dele til sine headsets og andet udstyr under krisen, beskriver topchefen for Ingeniøren.

Foto: PR

Coronakrisen betød massive stigning i efterspørgslen på GN Audios udstyr som headsets og kameraer, fordi de indgår i mange hjemmekontorer. Men samtidig betød et nedlukket produktions-Kina samt mangel på dele til produkterne, at GN Audio og søsterselskabet GN Hearing kom under hvad bladet Ingeniøren kalder et krydspres.

"Vi havde simpelthen ikke produkter nok til at dække efterspørgslen. Her blev kunder inden for sundhed og beredskab samt andre kritiske sektorer prioriteret over alle andre. Først i løbet af efteråret blev situationen så normaliseret, at vi kunne slippe den prioritering igen," siger Rene Svendsen-Tune til bladet.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Nye kræfter polstrer investeringsplatform til udlandseventyr

Nyt ejerskab hos digital investeringsplatform vil fordoble volumen og føre konceptet ud over Danmarks grænser. Tidligere Børsen-direktør skal booste kommerciel strategi og være med til at vise, "at The Many ikke bare er en god idé, men også kan blive en forretningsmæssig succes," som han siger til EjendomsWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs