ITWatch

Logitech nyder godt af hjemmearbejde - opjusterer for tredje gang

Den schweiziske hardwareproducent Logitech har oplevet fremgang under coronakrisens fokus på hjemmearbejde. Det får selskabet til atter at opjustere.

Foto: Dado Ruvic/Reuters/Ritzau Scanpix

Schweiziske Logitech International har hævet sine forventninger til 2021 igen og kan samtidig rapportere om mere end en tredobling i de justerede driftsindtægter for tredje kvartal.

Et solidt indtjeningshop, som især var drevet af, at coronapandemien har skabt en øget efterspørgsel på produkter til hjemmearbejde og tilbehør til spil.

Det fremgår af en meddelelse fra selskabet mandag.

Udover at rapportere flotte tal for tredje kvartal, har Logitech også hævet sine forventninger til omsætningsvækst og driftsindtægter for 2021. Det var tredje gang, at forventningerne blev løftet.

Nu lyder de opdaterede forventninger på en salgsvækst for året på 57-60 pct. i fast valuta og justerede driftsindtægter for 1,05 mia. dollar.

"Dette kvartals rekordresultater viser styrken i vores portefølje, der adresserer langsigtede væksttendenser inden for hjemmearbejde og uddannelse, videosamarbejde, e-sport og oprettelse af digitalt indhold," udtaler Logitech-topchef Bracken Darrell i meddelelsen.

Aktien lukkede mandag 2,6 pct. højere på børsen i Schweiz.

Astralis Group lander sin hidtil største sponsoraftale 

Logitech på himmelfart efter voldsom opjustering 

Mere fra ITWatch

Analytiker: Facebook fik det som de ville i Australien

De australske politikere har ændret i sit lovforslag og gjort det mere spiseligt for techselskabet, efter der blev blokeret for nyheder på de australske brugeres platform. Facebook står tilbage i en styrket forhandlingsposition, vurderer Aske Kammer.

Netdesign: Sikkerhedskrav kommer som en overraskelse for mange i skyen

Cloud-udbydere overtager ikke alt ansvar for it-sikkerheden, når man lægger hele eller dele af sin it i skyen. Det kommer bag på mange, siger Netdesigns ekspert på området. Bundlinjen er, at det ofte bliver mere komplekst og dyrere, end mange virksomheder har ventet, siger han.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs