ITWatch

Ny dansk tech-klynge lander investering på 50 millioner

Investorer som Færchfonden, Vald. Birn Holding og Tommy Andersen, der står bag Libratone, har allerede budt sig til hos den nye soundtech-hub, der kalder sig verdens første af sin slags.

Foto: Morten Stricker/Scanpix

Investeringstilsagn på 50 mio. kr. fra bl.a. Færchfonden, Vald. Birn Holding og Tommy Andersen, der er stifter af Libratone, og tag over hovedet i form af Bang & Olufsens tidligere hovedbygning på 9.000 kvm i Struer. Med de to ting under kappen er Peter Petersen, der er adm. direktør for det nye selskab Sound Hub Denmark klar til at have iværksættere inden for lydbranchen fra hele verden til huse i Vestjylland.

Det skriver Bootstrapping, der også oplyser, at de første lydiværksættere flytter ind til efteråret.

"Danmark har allerede den største tæthed af lydfirmaer i verden. Og inden for en kilometer herfra ligger 18 relevante samarbejdsvirksomheder inden for alt fra lyd til industrielt design og overflader. Vi kan matche nye startups med de helt rigtige samarbejdspartnere," udtaler Peter Petersen til mediet.

Udover at skulle huse 30-50 iværksættere, skal stedet også have dele af etablerede virksomheder i lydklyngen. Flere af dem er spinoffs fra Bang & Olufsen, der også er med i partnerkredsen bag den nye hub, fremgår det.

Libratone fortsætter planlagt milliontab

Ny Apple-funktion kan varsle indtog på markedet for høreapparater

Analytiker: Lancering af high end-produkter er rigtigt set af GN

Kapitalfond jagter nye tech-investeringer – blandt andet robotter 

Mere fra ITWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs