ITWatch

Britisk satellitoperatør stiger: Bejler køber aktier op

På trods af et afvist købstilbud forsøger amerikanske Echostart fortsat overtage britisk konkurrent.

Foto: Colourbox

Amerikanske Echostar har åbenbart ikke opgivet at få fingrene i en britiske satellitoperatør Inmarsat, som tidligere ellers har afvist et købstilbud fra sin amerikanske kollega.

Fredag har det Colorado-baserede Echostar, der er grundlagt er milliardæren Charlie Ergen således meddelt, at det ejer 2,97 pct. af aktierne i Inmarsat.

Den melding har fredag sendt Inmarsats aktie op med 7,9 pct. til 591,40 pence.

Inmarsat meddelte 8. juni, at det havde afvist et "meget indledende" tilbud fra Echostar, da prisen vurderedes at undervurdere selskabets potentiale.

Echostar har ifølge Bloomberg længe været anset som en mulig køber af Inmarsat, der i analytikerkredse er blevet udråbt som et opkøbsmål efter et stort kursfald i aktiekursen det seneste år.

Forud for opkøbsspekulationerne blev Inmarsats aktie handlet i niveauet 400 pence. I slutningen af 2015 var aktiekursen dog over 1100 pence.

/ritzau/FINANS

Nordjysk rumfartsselskab starter serieproduktion op - og skal bruge 50 mand  

Slukket kontrakthåb sender dansk satellitvirksomhed ned 

Mere fra ITWatch

Relatel skifter direktør efter halvandet år

På mandag takker Casper Bøyesen af og bliver erstattet af Anders Kjær-Jensen i Nuuday-ejede Relatel. Den tidligere Eesy-direktør vil ikke revolutionere forretningen, men digitalisere sig til succes.

Snapchat indfører overvågningsfunktion

Efter sager om narkosalg og grooming tilføjer det sociale medie nu ny funktion, der skal give forældre mulighed for at følge med i, hvem deres børn kommunikerer med på Snapchat.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs