ITWatch

Investorhold skyder millioner i udvikling af 3D-print

Markedet er i eksponentiel vækst, så nu skal der sættes fut under udviklingen af 3D-print til danske virksomheder, mener et investorhold.

Foto: Leonora Beck

Med knap 90 mio. kr. vil et investorhold sikre, at danske virksomheder bliver bedre til at udnytte de mange muligheder ved 3D-print.

Det skriver Børsen.

Investorerne tæller Innovationsfonden og Teknologisk Institut samt industrikæmperne Grundfos og Danfoss, og pengene skal gå til mandskab, øget viden og udstyr i forbindelse med 3D-print.

Projektet, der er er gået i gang og opskalerer i foråret, har fået navnet AM-Line 4.0.

"Markedet er i eksponentiel vækst, og vi estimerer, at der ligger en mulig omsætning for danske virksomheder på et etcifret milliardbeløb inden for et par år, hvor omsætningen i øjeblikket ligger på relativt få millioner i Danmark," forklarer Jeppe Byskov, sektionsleder ved Teknologisk Institut, til Børsen.

Ricoh styrker 3d print-forretningen gennem nyt samarbejde

Den fjerde industrielle revolution skydes i gang på et slot i Aalborg

Forsiden lige nu

Jørgen Bardenfleth: Kunderne er blevet klogere

Til forskel fra tidligere ved kunderne i dag, hvad de vil have. Det gør konkurrencen både god og hård, fortæller Jørgen Bardenfleth, der sidder for bordenden i op til flere bestyrelser både i og udenfor it-sektoren.

Klumme: Ingen plads til nedbrud

Organisationer, der er afgørende for vores infrastruktur, skal være bedre forberedt på cyberkriminalitet, skriver Victor Engelbrect Dohlmann fra Veeam Software i denne klumme.

Relaterede

ITWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Se alle ledige stillinger