ITWatch

Fusion mellem danskstiftet spiludvikler og israelsk softwarefirma er på plads

Unity Technologies fusionerer med israelske Ironsource i en handel til en værdi af 32,7 mia. kr. Handlen blev allerede meldt ud i juli, men kort efter meldte en Ironsource-konkurrent sig på banen med et tilbud, som gjorde, at processen trak ud.

Foto: Emil Agerskov

Det har været en del frem og tilbage, men nu er det faldet på plads: Danskstiftede Unity Technologies fusionerer ifølge Børsen med den israelske softwareudvikler Ironsource i en handel til en værdi af 4,4 mia. dollar, svarende til 32,7 mia. kr.

“Vi er meget glade for at kunne byde Ironsource velkommen i Unity-familien og dermed komme et trin tættere på vores mål om at være den førende platform for udviklere i hele verden,” udtaler John Riccitiello, adm. direktør i Unity, ifølge Børsen.

Fusionen mellem de to selskaber blev allerede meldt ud i juli, men kort efter meldte Ironsource-konkurrenten AppLovin sig på banen med et tilbud om fusion, hvilket for en stund truede fusionen mellem det danske og israelske selskab, men dette frieri afviste Unity.

Unity Technologies blev stiftet af David Helgason i København i 2004 under navnet Over The Edge Entertainment.

Mere fra ITWatch

Tre talchefer forlader Lunar

Et par kreditchefer og en finansdirektør har valgt at sige op i fintech-banken, der på en anden front netop har sikret sig ny kapital.

IBM om blockchain: Udviklingen fortsætter - også uden Tradelens

Da A.P. Møller-Mærsk forleden meddelte, at selskabet vil droppe sin blockchain-baserede Tradelens-platform, skabte det store overskrifter . Men blockchain-teknologi lever videre, og IBM forventer vækst de kommende år, forklarer IBM Danmarks CTO, der peger på tillid som en væsentlig faktor i netværk.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs