ITWatch

AppLovin dropper bud på Unity Software

Nu er der fri bane for at Ironsource kan købe Unity.

Foto: Hyundai / PR/Hyundai Motor Company

Den amerikanske app-udvikler Apploving har mandag besluttet sig for, at det ikke vil komme med yderligere bud på konkurrenten Unity Software og i stedet vil trække sit tidligere overtagelsesbud tilbage.

Det skriver Bloomberg News.

Med beslutningen er der nu fri bane for, at Ironsource kan gennemføre den aftalte overtagelse af Unity Software, som førhen ellers havde afvist Applovins tilnærmelser.

”Applovin vil bevæge sig fremad med henblik på at vinde markedsandele og udvide sin platform,” hedder det fra Applovin, som anser den bedste vej fremad for at være som en selvstændig markedsleder.

Unitys aktie falder mandag i eftermarkedet med 2,2 pct., mens Applovins ligger stort set uændret. Ironsource-aktien stiger samtidig 5,7 pct.

Mere fra ITWatch

Mærsk dropper blockchain-platformen Tradelens

Der kommer ikke til at blive videreudviklet på den digitale platform Tradelens, som Mærsk har stiftet i samarbejde med IBM. Platformen lukker ved udgangen af første kvartal 2023 på grund af manglende opbakning.

Redaktør: Lippert rydder ud blandt bløde svenskere

Ledelsesrokaden i Globalconnect er en hård omgang for de svenske topchefer i det nordiske selskab. Den bløde stil passer formentlig ikke ind i det dansk-ledede selskab, vurderer redaktør for svensk telemedie.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs