ITWatch

Spiludvikleren EA's prognose for indtjeningen skuffede

Electronic Arts faldt i eftermarkedet tirsdag til trods for en lille opjustering.

Foto: CHRISTIAN PETERSEN/AFP / GETTY IMAGES NORTH AMERICA

Aktien i Electronic Arts (EA) satte sig med 4,8 pct. i tirsdagens eftermarked i USA, da spiludvikleren trods en opjustering fremlagde en svag prognose for indtjeningen i fjerde kvartal frem.

For det igangværende fjerde kvartal ses en indtjening per aktie på 98 cent mod ventede 1,00 dollar, mens salget ventes at lande i 1,38 mia. dollar mod konsensus på 1,32 dollar.

Omvendt er buddet for hele regnskabsåret nu lidt bedre end ventet. Spiludvikleren venter således et justeret overskud i hele 2020/21-regndskabet på 5,50 dollar per aktie mod tidligere et resultat i 5,25 dollar for hver aktie.

På forhånd var der blandt analytikerne ventet en overskud på 5,41 dollar per aktie, ifølge et estimat fra Bloomberg News.

Prognosen for omsætningen lyder nu på 6,08 mia. dollar mod tidligere 5,95 mia. dollar. På forhånd var der blandt analytikerne ventet en omsætning på 5,99 mia. dollar, ifølge et estimat fra Bloomberg News.

EA oplevede desuden i sit tredje kvartal en stigning i omsætningen på 22 pct. til 2,40 mia. dollar mod ventede 2,38 mia. dollar, mens det justerede overskud per aktie blev på 3,06 dollar, sammenlignet med 2,51 dollar et år tidligere, og mod et konsensusestimat på 2,96 dollar, ifølge Bloomberg News.

USA: Spiludvikler debuterer med kursstigning på 17 pct.

Dansk spilfirma tjener overraskende mange penge  

Mere fra ITWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs