ITWatch

IO Interactive på vej med nyt spil

Siger man IO Interactive siger man også Hitman. Nu er selskabet på vej med et nyt spil, som er omgærdet af stor hemmelighedskræmmeri.

Foto: PR

IO Interactive er på vej med et nyt spil. Det skriver Alexandra Instituttet i en meddelelse.

Instituttet skriver, at spillet arbejder med den teknologi, der kaldes ’Motion Capture’, der er "optagelser af en persons bevægelser i et kamera-setup, som kan overføres til en animeret figur."

Det er en teknologi, der gjorde Gollum fra Ringenes Herre mulig.

Målet er at få figuren til at bevæge sig så realistisk som muligt, lyder det, men det rummer en bagside.

”Kroppen kan bevæge sig på et utal af måder. Så når man laver et spil, hvor figuren skal kunne reagere på spillerens kommandoer, så gør man typisk det, at man optager en masse forskellige små bevægelser, og så sætter man dem sammen," lyder det fra Magnus Koch, der er ansat ved Alexandra Instituttet og er ved at skrive en industriel ph.d. hos IO Interactive om animation til spil.

"Hvis vi sammenligner det med at tale, så svarer det til at tage forskellige sætningsdele og sætte dem sammen til tale. Problemet er, at det er enormt tidskrævende at sidde og sætte de her fragmenter sammen – der kan sidde 100 mennesker og arbejde udelukkende med det. Og alligevel er der en øvre grænse for, hvor godt og naturligt, det kan komme til at se ud," siger han.

Det er Magnus Koch, Fredrik Dalland Holsten og Morten Pol Engell-Nørregård fra Alexandra Instituttet, der er med til at gøre forskning til virkelighedstro animationer i det nye spil fra IO Interactive, skriver instituttet.

Googles nye spiltjeneste får lunkne anmeldelser

Google kaster sig ind på spilmarkedet med streaming-platform

 

Relaterede

ITWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Se alle ledige stillinger