ITWatch

Dansk spilvirksomhed går efter 50 mio. brugere

På halvandet år er antallet af Hitman-brugere vokset fra knap to mio. til omkring 18 mio., og det får danske IO Interactive til at skrue op for ambitionerne, skriver Computerworld

Foto: PR / IO Interactive

Danske IO Interactive, der står bag Hitman-spillet, satser på at have over 50 mio. brugere inden for de kommende år. For halvandet år siden var antallet af brugere knap to mio.

Det skriver Computerworld.

Virksomheden har i dag 18 mio. brugere og har i det seneste halvandet år oplevet en brugervækst på omkring en mio. nye brugere hver eneste måned. Væksten er kommet, efter det danske selskab blev frikøbt fra de japanske ejere, Square Enix.

"Vi arbejder ud fra en strategi om, at Hitman ikke bare skal være et spil, det skal også være en platform. Vores tidligere ejere havde desværre ikke samme tro på, at det var en bæredygtig strategi," siger Hakan Abrak, adm. direktør i IO Interactive, til Computerworld.

En af årsagerne til, at IO Interactive har oplevet en massiv burgertilvækst er, at man har gjort en del af Hitman-spillet gratis. Det har lokket mange nye brugere til, som efterfølgende har købt opgraderinger til spillet.

Online spil fjerner piratkopierings negative effekt på branchens indtjening

Danske spiludviklere skaber nyt Hitman-spil

Dansk spilindustri taber sværdkamp til naboerne 

Mere fra ITWatch

E-boks-direktør irriteret over sen udmelding

E-boks fik ifølge direktør Ulrik Falkner Thagesen besked om udskydelsen af overgang til næste generation af digital post ti minutter inden, Digitaliseringsstyrelsen informerede offentligheden. "På mange måder er det jo utroligt irriterende for os," siger han.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs