ITWatch

Dansk spiludvikler lander aftale med stort kinesisk teleselskab

Teleselskabet China Telecom lancerer om en måned tre spil fra nordjysk spiludvikler i Kina og det sydøstlige Asien.

Foto: PR/Bedtime Digital Games

Nordjyske Bedtime Digtial Games har indgået en aftale med det kinesiske teleselskab China Telecom, der betyder, at tre spil fra spiludvikleren om en måneds tid bliver sendt på markedet i Kina og Sydøstasien. Det skriver Børsen.

Parterne stiftede bekendtskab med hinanden på en konference for flere år siden, men nu har det udmøntet sig i et konkret samarbejde.

"I 2015 havde vi kun ét spil og kunne ikke nå frem til en aftale. Siden har vi fået flere, samtidig med at markedet for spil har flyttet sig i Kina. Det er eksploderet fuldstændig og har nu overgået det amerikanske," siger adm. direktør Klaus Pedersen til Børsen.

Han har stiftet spilselskabet sammen med kreativ direktør Jonas Byrresen. I dag tæller Bedtime Digtial Games 15 medarbejdere, og potentialet er stort på det kinesiske computerspilmarked, der årligt omsætter for 32 mia. dollar. Aftalen med China Telecom indebærer, at parterne deler indtjeningen ligeligt.

Her er de nominerede til prisen som årets danske spil 

Iværksætter skabte spilsucces på dagpenge 

Mere fra ITWatch

Russisk svar på Google vil ud af landet

Internationale sanktioner har fået selskabet bag søgemaskinen Yandex til at ville trække sine forretninger ud af Rusland. Det er dog umiddelbart nemmere sagt end gjort.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs