ITWatch

ITU-studerende vinder pris for VR-spil

Et specialeprojekt om at udvikle et spil er gået så godt, at fire ITU-studerende er blevet hædret med en pris.

Foto: Colourbox

Fire studerende på ITU har ved spilfestivalen Play17 i Hamborg vundet prisen for at have udviklet det mest innovative spil, skriver Version2.

Spillet er et gådespil, hvor to spillere skal arbejde sammen og kombinerer VR med klassisk gaming på computeren. Den ene spiller har VR-briller på og står midt i et børneværelse, mens en anden spiller ser værelset udefra på en computer. Rummet er opbygget som en gåde, og de to spillere er nødt til at samarbejde for at vinde.

De fire studerende, Elisa Marchesi, Martin Thomsen, Fran Avilés og Sonny Dalheim, har alle læst cand.it i spil og arbejder nu på at udgive spillet, skriver Version2.

"Under specialeprojektet testede vi en tidlig version af spillet på indie-spilfestivalen Amaze i Berlin. Selvom der var mange problemer med prototypen på daværende tidspunkt, var det tydeligt, at folk elskede det. Det var meget motiverende, at andre VR-spiludviklere syntes, at vores spil var anderledes og specielt," lyder det fra de fire udviklere ifølge mediet.

ITU-studerende vinder fintech-pris 

Mere fra ITWatch

Nye kræfter polstrer investeringsplatform til udlandseventyr

Nyt ejerskab hos digital investeringsplatform vil fordoble volumen og føre konceptet ud over Danmarks grænser. Tidligere Børsen-direktør skal booste kommerciel strategi og være med til at vise, "at The Many ikke bare er en god idé, men også kan blive en forretningsmæssig succes," som han siger til EjendomsWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs