ITWatch

ITU-studerende vinder pris for VR-spil

Et specialeprojekt om at udvikle et spil er gået så godt, at fire ITU-studerende er blevet hædret med en pris.

Colourbox
Foto: Colourbox

Fire studerende på ITU har ved spilfestivalen Play17 i Hamborg vundet prisen for at have udviklet det mest innovative spil, skriver Version2.

Spillet er et gådespil, hvor to spillere skal arbejde sammen og kombinerer VR med klassisk gaming på computeren. Den ene spiller har VR-briller på og står midt i et børneværelse, mens en anden spiller ser værelset udefra på en computer. Rummet er opbygget som en gåde, og de to spillere er nødt til at samarbejde for at vinde.

De fire studerende, Elisa Marchesi, Martin Thomsen, Fran Avilés og Sonny Dalheim, har alle læst cand.it i spil og arbejder nu på at udgive spillet, skriver Version2.

"Under specialeprojektet testede vi en tidlig version af spillet på indie-spilfestivalen Amaze i Berlin. Selvom der var mange problemer med prototypen på daværende tidspunkt, var det tydeligt, at folk elskede det. Det var meget motiverende, at andre VR-spiludviklere syntes, at vores spil var anderledes og specielt," lyder det fra de fire udviklere ifølge mediet.

ITU-studerende vinder fintech-pris

Forsiden lige nu

Atea udvalgt til Ski-ordre på trekvart milliard

For under en uge siden kom Atea med et skuffende regnskab, men nu kan it-selskabet glæde sig over at være udvalgt som en blandt flere leverandør på en rammeaftale om it-drift under Ski. (Opdateret. kl. 9.46)

Relaterede

ITWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Se alle ledige stillinger