ITWatch

ITU-studerende vinder fintech-pris

Tre studerende på ITU har vundet en pris, uddelt af finanssektoren, for en bacheloropgave om en digital løsning for unge bankkunder.

Foto: PR/ ITU

Tre studerende på IT Universitetet har fået en pris for en bacheloropgave. Projektet er målrettet unges håndtering af deres privatøkonomi og mundede ud i opgaven "Digital Concept Development within the Banking Industry Focusing on Young Adults’."

De tre havde kreeret en app ved navn SaveUp, der skal hjælpe unge med at spare op ved at "opstille forskellige opsparingsmål, for eksempel om en rejse til Thailand eller en god middag med kæresten," som det hedder i en meddelelse fra ITU.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Visma køber dansk lagerstyringssystem

Den norske koncern køber igen op og får denne gang danske Rackbeat, der udvikler et lagerstyringssystem målrettet små og mellemstore virksomheder, i stald.

Venturefond: Tech-markedet svømmer i kapital og mere er på vej

Det heftige aktivitetsniveau blandt investorer i de danske tech-selskaber har presset værdiansættelserne kraftigt opad, og der er risiko for, at nogle får funding, de ikke er klar til at få.  Det stiller høje krav til venturefondene, forklarer partner i Preseeds nye privatfinansierede tech-fond.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs