ITWatch

Danske computerspilproducenter mistede omsætning i 2016

Rapport fra Producentforeningen viser, at computerspil-producenterne mistede knap 12 pct. af omsætningen i 2016, hvor eksporten gik ligeledes tilbage. Til gengæld steg beskæftigelsen blandt producenterne.

Sybo Games, der står bag det globale spilhit Subway Surfers, er en af de store spillere i den danske spilbranche. | Foto: PR/Sybo Games

Omsætningen var i bakgear i 2016, og eksporten tog ligeledes et dyk for de danske computerspil-producenter. Det viser den årlige rapport fra Producentforeningen, der tager temperaturen på udviklingen for danske indholdsproducenter.

Ifølge rapporten landede omsætningen i 2016 på 1,025 mia. kr. Det svarer til et fald på 11,7 pct. i forhold til året forinden. Dermed går branchen tilbage sammenlignet med både 2015 og 2014.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

E-boks-direktør irriteret over sen udmelding

E-boks fik ifølge direktør Ulrik Falkner Thagesen besked om udskydelsen af overgang til næste generation af digital post ti minutter inden, Digitaliseringsstyrelsen informerede offentligheden. "På mange måder er det jo utroligt irriterende for os," siger han.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs