ITWatch

Aarhusiansk spiludvikler skifter spor og bliver til kode-shop

Spiludvikleren Random Dragon vil fremover hovedsageligt fokusere på at tilbyde sine kodekræfter til andre udviklere frem for at satse på egne produktioner.

Stifterne af Random Dragon. Fra venstre Jacob Laurits Besenbacher Kjeldsen, Nikolaj Lund Sloth, Asbjørn Gjøderum-Svenningsen. | Foto: PR/RANDOM DRAGON

Den aarhusianske spiludvikler Random Dragon skifter fokus fra udvikling af egne til spil til at satse på at tilbyde sine kompetencer inden for kodning til andre udviklere.

Det oplyser selskabet på sin hjemmeside.

"Vores virkelige styrke er i vores programmeringsfærdigheder, struktureret workflow og dedikation, som gør os i stand til at levere resultater. Vi har besluttet at spille på vores styrker og blive et "work for hire"- selskab," skriver Random Dragon på sin hjemmeside.

Bag selskabet står Jacob Laurits Besenbacher Kjeldsen, Nikolaj Lund Sloth og Asbjørn Gjøderum-Svenningsen.

Som en konsekvens af beslutningen har selskabet droppet udviklingen af det eget spil "Quest Accepted." Fremover vil Random Dragons i stedet fokusere på at samarbejde med andre udviklere og tilbyde sine kodekræfter til deres projekter.

"Vi vil hovedsageligt samarbejde med andre udviklere og lave "work for hire"-projekter. Vi er først og fremmest spiludviklere, men som spiludviklere bringer vi et unikt perspektiv og kompetencer i at engagere brugere og bringe dem sammen, der kan bruges på mange andre områder," hedder det på hjemmesiden.

Udviklingen af egne spil er dog ikke fuldstændig skrinlagt. Således har Random Dragon fornylig udgivet et mindre multiplayer spil kaldet "Dumb as wizards".

Danske spiludgivelser nær fordoblet på to år 

Han har tjent millioner på spil til børn - nu går det nedad 

Mere fra ITWatch

Lunar afviser at være en forbrugslånsbank

Lunars køb af svensk udlånsvirksomhed har formegentlig været en væsentlig faktor i den toplinjefremgang, den digitale bank kunne fremvise ved halvåret, mener tidligere SEB-analytiker og nuværende finanskommentator hos Børsen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs