ITWatch

Medie: Hellman and Friedman rygtes at være tæt på Nets-opkøb

Ifølge Bloomberg News skulle den amerikanske kapitalfond Hellman and Friedman angiveligt være tæt på at indgå en aftale om et opkøb af det danske betalingsserviceselskab Nets.

Foto: Jens Dresling/Ritzau

Den amerikanske kapitalfond Hellman and Friedman skal angiveligt være tæt på at indgå en aftale om et opkøb af det danske betalingsserviceselskab Nets.

En eventuel aftale kan blive annonceret allerede tidligt i næste uge, oplyser kilder til Bloomberg News. Ifølge kilderne kan en aftale dog stadig blive forsinket eller falde fra hinanden.

Ifølge nyhedsbureauet oplyser en af kilderne desuden, at de to amerikanske kapitalfonde Advent og Bain Capital muligvis kan beholde en mindre andel af Nets-aktierne efter salget.

Nets pressechef, Søren Winge, afviser over for Ritzau Finans at kommentere på rygterne og henviser i stedet til selskabets tidligere udtalelse fra den 1. september, der blev sendt ud som en fondsbørsmeddelelse.

Dengang bekræftede Nets, at der stadig pågik drøftelser om et muligt købstilbud på selskabet.

"Der er på det nuværende stadie ingen sikkerhed for, at der vil blive indgået en aftale. Nets vil vende tilbage, når det er relevant," skrev selskabet i en kortfattet meddelelse.

Udtalelsen den 1. september blev sendt ud, efter at Financial Times skrev, at Nets' bestyrelse snart ville træffe afgørelse om, hvorvidt der skal indgås eksklusive forhandlinger med henblik på et muligt salg af virksomheden.

Dengang skrev mediet, at den amerikanske kapitalfond Hellman and Friedman stadig var favorit til at købe det danske selskab til en pris på mere end 31,3 mia. kr.

Flere nye millioner er i støbeskeen til Nets-medarbejdere

Nets giver amerikansk kapitalfond førsteret til købstilbud

Mere fra ITWatch

Det "skræmmende" spionvåben Pegasus får Folketinget til at øge beskyttelsen

Fremmede magter har overvåget telefonerne hos toppolitikere og magtkritiske journalister ud over Europa. I Danmark advarer PET om, at ”visse politikere og embedsmænd er prioriterede mål” for aflytning, og Folketinget vil nu beskytte danske politikere mod et bestemt overvågningsprogram. Europa-Parlamentet er allerede gået i gang.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt