ITWatch

Nets' medarbejdere kan glæde sig til guldregn tirsdag

360 dage efter børsnoteringen af Nets ophører medarbejdernes binding for salg af aktier. De kan se frem til at få pengene 131 gange igen.

Foto: /ritzau/Torben Åndahl

Der er dømt aktiefest for medarbejderne hos Nets, der tirsdag vil kunne indkassere en kæmpe gevinst takket være opkøbsrygter. Den samlede værdi af aktierne beløber sig til 1,8 mia. kr.

Det skriver Finans.

Da Nets den 1. juli 2017 kunne bekræfte svirrende rygter om flere potentielle købere, kvitterede investorerne med at sende Nets-aktien i vejret. I løbet af ganske få dage steg selskabets værdi til næsten 3 mia. kr.

Opkøbsinteressen fandt sted på et godt tidspunkt for den administrerende direktør, Bo Nilsson, og de 70 medarbejdere, som forud for børsnoteringen var blevet beriget med det mest lukrative aktieprogram i danmarkshistorien.

Programmet var nemlig sat sammen således, at medarbejderne først kunne nyde godt af en potentiel gevinst 360 dage efter selskabets børsnotering.

Når den såkaldte lock-up-periode udløber tirsdag står medarbejderne til at få deres penge 131 gange igen ifølge oplysninger fra Nets. Den samlede værdi af aktierne i Nets beløber sig til 1,8 mia. kr.

Topchefen står til at få mest ud af de seneste måneders værdistigning. De 2,9 mio. aktier, som Bo Nilsson har i Nets, er siden den 1. juli 2017 blevet 63 mio. kr. mere værd.

/ritzau/FINANS

Danske Bank ryster posen: På vej med helt nyt fremtidsværksted  

Bankdata henter Nets-chef ind i ledelsen 

Mere fra ITWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs