ITWatch

Nets overtager resten af finske Paytrail

Danske Nets har gennemført en komplet overtagelse af det finske betalingsserviceselskab Paytrail.

Foto: PR/NETS

Nets køber de 20 pct. af det finske betalingsserviceselskab Paytrail, som det ikke ejer i forvejen. Prisen er 58 mio. kr., fortæller Nets i en fondsbørsmeddelelse.

I december 2014 købte Nets 80 pct. af aktierne i det finske selskab og fik samtidig muligheden for at købe de resterende aktier fra ejerne i denne måned - afhængig af forretningens præstation.

"Vi har udviklet Paytrail i et partnerskab med ejerne siden slutningen af 2014, og jeg er glad for at se tilbage på den fremragende udvikling af dette selskab og bidrag til Nets' nethandel-division," siger Asger Hattel, koncerndirektør i Nets med ansvar for Merchant Services, i meddelelsen.

"Paytrail har styrket vores evne til at servicere finske købmænd og støttet Nets i at udvikle nye muligheder," siger koncerndirektøren.

Opkøbet ændrer ikke Nets' finansielle forventninger til 2017.

Mere fra ITWatch

Klumme: Har corona skabt en ny guldalder for innovation?

Hvad kan vi lære af covid-19-pandemien, når det gælder virksomheders innovationskraft – og sammenhængen med bæredygtighed, diversitet, ledelse og måder at arbejde sammen på? Det forsøger Peter Juul Jørgensen fra Lenovo at svare på i denne klumme.

NNIT-topchef: Mine ambitioner er højere

Pär Fors’ første halve år som direktør i NNIT har været præget af flere udskiftninger i topledelsen og faldende indtægter. Den nye direktør er kun mildt tilfreds og forventer bedre resultater i den kommende tid.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs