ITWatch

Nets' rival og bejler i kursrus efter købsinteresse

Britiske Worldpay kan være på vej mod et salg. Virksomheden er tidligere blevet sat i forbindelse med et muligt opkøb af danske Nets.

Foto: PR/Nets

Det britiske betalingsselskab Worldpay, der tidligere er blevet nævnt som en mulig køber af danske Nets, er muligvis selv på vej til et salg.

I hvert fald har selskabet modtaget indledende tilnærmelser fra det amerikanske betalingsselskab Vantiv og storbanken JPMorgan, der undersøger muligheden for at overtage aktiekapitalen i Worldpay.

Det understreges dog, at der ikke er nogen garanti for, at tilnærmelserne udmunder sig i et konkret bud.

Umiddelbart reagerer investorerne dog med jubel - i udsigten til en potentiel præmie. Aktien i selskabet stiger med 11,7 pct. til 357 pence på børsen i London.

I løbet af weekenden kom det også frem, at Nets har været genstand for opkøbsinteresse. Ifølge Bloomberg News er kapitalfonden Hellman & Friedland blandt de potentielle købere. Det har sendt Nets-aktien kraftigt opad på børsen i København de seneste dage.

Mere fra ITWatch

Tre talchefer forlader Lunar

Et par kreditchefer og en finansdirektør har valgt at sige op i fintech-banken, der på en anden front netop har sikret sig ny kapital.

IBM om blockchain: Udviklingen fortsætter - også uden Tradelens

Da A.P. Møller-Mærsk forleden meddelte, at selskabet vil droppe sin blockchain-baserede Tradelens-platform, skabte det store overskrifter . Men blockchain-teknologi lever videre, og IBM forventer vækst de kommende år, forklarer IBM Danmarks CTO, der peger på tillid som en væsentlig faktor i netværk.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs