ITWatch

Nordea om Nets: Aktien handles lavt i forhold til branche og konkurrent

Nets, der stiger kraftigt på spekulationer om et opkøb fra kapitalfonde, kan være en god handel for en mulig køber.

Det kan tegne til en god handel, hvis et køb af Nets bliver til noget. Ifølge Bloomberg News er det kapitalfonden Hellman & Friedman, der står på lur til et køb af betalingsserviceselskabet - og Nets selv er rykket ud med en fondsbørsmeddelelse om, at der har været interesse om selskabet.

"Vi noterer os, at Nets handles med discount både i forhold til sektoren og til dets nærmeste peer, Worldpay, hvilket efterlader plads til en god præmie i forbindelse med en overtagelse," skriver Nordea i en kommentar.

I meddelelsen til fondsbørsen skrev Nets, at man kunne "bekræfte, at selskabet er blevet kontaktet og overvejer sine muligheder. Det er dog på et meget tidligt stadie, og der kan ikke siges noget med sikkerhed om udfaldet".

Nordea påpeger, at Nets er ikke bare attraktiv for kapitalfonde men også for en række konkurrenter som Worldline, Mastercard, Visa og Klarma.

"Vi noterer os, at Nets handles med en rabat på 11 pct. i forhold til sektoren og 18 pct. under sin nærmeste peer, Worldpay," skriver Nordea.

Nets lukkede fredag i 129,50 kr., men stiger her til morgen til kurs 145, en stigning på 12,5 pct. fra åbningen.

/ritzau/FINANS

Købsinteresse for Nets ligner TDC-sagen

Analytiker: Danskernes mod på nyskabelser gør Nets attraktiv

Mere fra ITWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs