ITWatch

Fintech-startup trodser Apple-blokade

Fintech-selskabet Subhub har længe kæmpet med Apple om at få lov til at rulle selskabets abonnementsløsning ud gennem amerikanernes appstore. Nu lancerer selskabet i stedet gennem Facebooks chat-system.

Kommunikationschef, Spar Nord, Ole Madsen. | Foto: PEDERSEN RUNE AARESTRUP

Det danske fintech-startup Subhub har opgivet idéen om at rulle deres abonnementsstyringsløsning, som er udviklet i samarbejde med Spar Nord, ud gennem Apples appstore. I stedet benytter man nu Facebooks messenger-app til at distribuere løsningen til de godt 400.000 Spar Nord-kunder, som derved nemmere kan overskue deres abonnementer.

Det skriver Børsen.

Apple sidder på godt 60 pct. af mobilmarkedet i Norden, og derfor var det Ifølge Thomas Laursen, en af medstifterne bag Subhub, vigtigt at komme ind på selskabet appstore. Det har amerikanernes blokade nu sat en stopper for og resulteret i, at Subhub i stedet satser på Messenger

Udrulningen kommer i første omgang til at gælde Spar Nords 56 filialer og godt 400.000 kunder, men planen er på sigt, at finde yderligere kapital og introducere løsningen til andre markeder. I første omgang gælder det dog de danske kunder hos Spar Nord.

"Vi starter med en intern kampagne, hvor vi forsøger at få så mange medarbejdere som muligt interesserede. Det vigtigste er at få løsningen ud i markedet og se, hvordan den fanger an blandt levende kunder" forklarer Ole Madsen kommunikationschef i Spar Nord til Børsen.

 

Mere fra ITWatch

Cyberkriminelle søger i stigende grad mod Norden

En ny sikkerhedsrapport viser, at velhavende nordiske virksomheder i stigende grad er udsat for digital afpresning. På blot et år er antallet af angreb i Norden steget med hele 138 pct, mens EU som helhed har oplevet en stigning på 18 procent.

Sådan ser fremtidens jobtitler ud anno 2029

Hvordan ser arbejdsmarkedet ud i 2029? Det har det globale it-konsulenthus Cognizants fremtidsafdeling undersøgt. Resultatet er en række interessante jobtitler og et bud på fremtidens kompetencer.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs