ITWatch

Kapitalfonde bag Nets stiller sig uforstående over for aktiedyk

Et halvt år efter dets børsnotering er Nets-aktien faldet med 26 procent, men først nu kommenterer hovedejerne af Nets, kapitalfondene Bain og Advent, på kursdykket.

Foto: PR

Siden Nets-aktien blev børsnoteret i september sidste år til kurs 150, har aktien levet en generelt nedadgående tilværelse, og ligger nu i kurs 111 - 26 procent lavere end ved noteringen.

Det skriver Børsen.

Hos kapitalfondene Bain og Advent, som sammen med ATP købte Nets tilbage i 2014 for 17 mia. kr., er man uforstående over for den vej aktiekursen har taget, men fremhæver, at Nets har levet op til deres egne finansielle mål.

"Vi mener, at forretningen har leveret og mere end leveret i forhold til, hvad der er udmeldt. Vi deler skuffelsen, og ærligt talt er vi også forvirrede over den vej, aktiekursen har taget," siger Robin Marshall, der er en af topcheferne for Bains europæiske investeringer.

Hverken Advent eller Bain har ifølge Børsens oplysninger planer om at sælge ud af Nets-aktien, så længe kursen er på sit nuværende niveau.

Nets-formand skuffet over aktien

Nets: Skuffende børsnotering diskuteres på generalforsamling

Mere fra ITWatch

Dansk AI-virksomhed satser på sorte tal i år

Investorernes fokus på indtjening frem for vækst for enhver pris, har fået den danske AI-virksomhed 2021.ai til at justere sin strategi. Nu er sorte tal på bundlinjen for første gang inden for rækkevidde.

Læs også

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs