ITWatch

Lunar øger indtægter med 500 pct. - men taber en halv milliard

En stor stigning i udgifterne er med til at sende underskuddet i første halvår tæt på 500 mio. kr. hos Lunar, der har stor fremgang på toplinjen. Ifølge stifter og adm. direktør er resultatet i tråd med forventningerne. Fintechvirksomheden får trecifret millionbeløb i ny investeringsrunde.

Lunar har haft stor fremgang i indtægterne, men udgifterne er fortsat langt højere. Ifølge stifter er det helt i tråd med forventningerne. | Foto: Lunar / PR

Første halvdel af 2022 har budt på en stor fremgang i indtægterne hos Lunar, men en stor stigning i udgifterne forøger underskuddet med 150 pct.

De samlede nettorente- og gebyrindtægterne er steget til 89,4 mio. kr. fra 14,6 mio. kr. i samme periode af 2021, mens bundlinjen viser et minus 486,7 mio. kr. mod et tab på 195 mio. kr. sidste år.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Organisation øger presset på tidligere KMD-chef i propaganda-sag

Journalistorganisationen Reportere Uden Grænser (RSF) kalder nu på de franske myndigheder for at beordre, at Eutelsat, der har den tidligere KMD-boss Eva Berneke som topchef, skal stoppe med at videresende tre russiske propagandakanaler, som virksomheden har modtaget kritik for i den seneste tid.

Milliarddistributør henter bedste resultat i 30 år

En vellykket ekspansion i Norden betyder, at en af landets største distributører henter sit bedste afkast nogensinde. Særligt det svenske marked trækker en betydelig bedre indtjening hjem til selskabet sammenlignet med den danske indtjening. ”Der er altid en krig på priserne her i landet, sådan er det,” siger direktøren.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs