ITWatch

Techtalenter trækker mod etablerede virksomheder

Udsigten til mere stabile forhold får techtalenter til at droppe startups til fordel for mere etablerede virksomheder som Pandora og A.P. Møller-Mærsk.

Foto: Pandora/PR

Øget makroøkonomisk usikkerhed og sværere udsigter til at rejse kapital har fået mange startups til at træde på bremsen og holde igen med nyansættelser.

Samtidig er behovet for it-medarbejdere fortsat stort hos etablerede virksomheder som Pandora og A.P. Møller-Mærsk, og det får techtalenter til at trække den vej, skriver Børsen.

“De seneste seks måneder har vi modtaget flere ansøgninger og hyret tech-talenter, som bevæger sig væk fra startups. De er tiltrukket af den stabilitet og de karrieremuligheder, som vi kan tilbyde,” forklarer Leo Hawkins, der er ansvarlig for rekruttering hos Pandora.

Den samme tendens oplever man hos A.P. Møller-Mærsk, fortæller Kristoffer Hvenegaard, ansvarlig for rekruttering i Danmark og Norden, til Børsen.

Ciscos nye landechef: Jeg er en åben bog som leder

Fyringsrunde i Lunar rammer også norsk afdeling

Mere fra ITWatch

Digital andelsbevægelse skærper sit fokus i Danmark

Efter at være blevet lanceret herhjemme tidligere på året, skærper selskabet Polypoly nu sit fokus i Danmark. Tjenesten, der både har karakter af aktivisme, forening og forretning, har blandt andet stillet skarpt på bankerne.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs