ITWatch

Lunar skal have næsten 40.000 nye kunder om måneden for at nå millionmål

Trods et trecifret millionunderskud er Lunar ved godt mod. Banken skal nå 1 mio. kunder inden 2023, da et stort antal kunder er nødvendigt for forretningens rentabilitet. Det kræver dyre investeringer, siger direktør.

Foto: PR/Lunar Bank

Selvom Lunars nyeste halvårsregnskab præsenterede røde tal i form af et underskud, der var mere end dobbelt så stort som første halvår 2020, er der ikke bekymring at spore hos nyindsatte bankdirektør Anders Hartlev. For det er helt bevidst, siger direktøren.

"Det er som forventet og et bevidst valg. Selvfølgelig havde det været rart, hvis underskuddet var mindre. Men vi er i en fase, hvor vi investerer. Det er det, vi har aftalt med vores investorer - at vi fokuserer på vækst," siger Anders Hartlev i et interview med FinansWatch.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Tidlig investor smækkede kassen i for Drugstars: Tidsplan og økonomi skred

Det ville tage længere tid og koste mere end først estimeret at indfri de store ambitioner, som venturefonden Byfounders havde til e-health-firmaet Drugstars, og derfor var fonden – i lighed med Drugstars’ andre tidlige investorer – ikke villig til at stille op med kapital til det nu konkursdømte selskab.

Jim Snabe: Den digitale gevinst bliver større hvis vi skynder os

Dansk Industri fremlægger i dag sine anbefalinger til den danske digitaliseringsstrategi, der kommer i kølvandet på anbefalingerne fra regeringens eget digitaliseringspartnerskab tidligere på måneden. Begge udvalg mener, at det haster med nye visioner for Danmark.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs