ITWatch

Brancheforening forventer fortsat samarbejde om afløseren for NemID

Selvom betalingsselskabet Nets bliver fusioneret ind i italienske Nexi, så forventer brancheorganisation Finans Danmark, at arbejdet med afløseren for NemID, MitID, kommer til at fortsætte.

Foto: PR

Brancheorganisationen Finans Danmark forventer, at arbejdet med at få afløseren af NemID, MitID, på banen vil fortsætte, selvom Nets nu bliver fusioneret ind i italienske Nexi.

"Finans Danmark udtaler sig normalt ikke om kommercielle transaktioner på leverandørmarkedet til sektoren. Når det er sagt, så har vi naturligvis en særlig relation til Nets, idet vi i partnerskab med den offentlige sektor har indgået en kontrakt med Nets om MitID, afløseren til NemID," skriver digitaliseringsdirektør Michael Busk-Jepsen i en mail til FinansWatch.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Digitalt sundhedsfirma får millionindsprøjtning

Cerebriu, der har udviklet et computerprogram, som skal hjælpe radiologer med at gennemse hjernescanningsbilleder, har fået 3,9 mio. kr. af Innovationsfonden. Pengene skal bane vejen for en større finansieringsrunde til næste år, hvor selskabet går efter at rejse 74,4 mio. kr. fra både eksisterende og nye, udenlandske investorer.

Læs også

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs