Dansk erhvervsmand varsler opkøbsbølge af fintech-selskaber

Om fem år vil danske Christian Frahm have opbygget en portefølje af et tocifret antal fintech-virksomheder. Målet er at sætte turbo på digitaliseringen af investeringsafdelingerne i finanssektoren.
Foto: Issei Kato/REUTERS / X90003
Foto: Issei Kato/REUTERS / X90003

Erhvervsmanden Christian Frahm, der i 2016 solgte sin virksomhed CFH Group for 825 mio. kr., vil på storopkøb af fintech-selskaber de kommende år, skriver Børsen.

Konkret vil han gennem sit nystiftede selskab United Fintech købe et tocfret antal fintech-selskaber med målet om at digitalisere investeringsafdelingerne i banker og finansielle institutioner.

"Over de næste fem år vil United Fintech lave en række strategiske opkøb af sunde, veldrevne fintech-virksomheder med globalt vækstpotentiale og solide produkter til banker og finansvirksomheders bankaktiviteter," siger han til Børsen.

Han har allerede gennemført første opkøb ved at slå kløerne i dansk-rumænske Netdania og understreger, at målet ikke er at tjene penge. Tværimod vil han forære størstedelen af aktierne i United Technologies, der har hovedsæde i London, til velgørenhed.

Fintech-chef: "Hvis 9 ud af 10 investorer er mænd, vil der være en form for bias"

It-professor om Nets-aftale: En epoke på godt og ondt er slut 

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu


Læs også