ITWatch

Morten Strunge og makkerpar vil ruske op i betalingsindustrien med globalt fintechsats

Med et kontor i USA og København vil det nye fintechselskab Roger, som har investor og serieiværksætter Morten Strunge i ryggen, ruske op i betalingsindustrien ved at gøre det enkelt og billigt at betale regninger. FinansWatch besøgte ledelsen til en snak om opstarten og ambitionerne, der rækker ud over landets grænser.

Teknologidirektør i Roger, Christian Rasmussen (tv.), og Morten Strunge (th.), iværksætter og investor. Foto: Jan Bjarke Mindegaard.

Dengang 31-årige Christian Rasmussen skyndte sig at skrive den flabede kommentar fra tilhøreren ned på sin mobiltelefon. Som en påmindelse til ham selv og selskabet.

Det var i efteråret 2016, og sammen med sin kompagnon havde han foran de fremmødte tilhørere i en af Nordens største banker fortalt om deres nye projekt Roger, der har til formål at forenkle regningsbetalinger for virksomheder og forbrugere.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Devoteam-boss udvider sin direktørpost

Devoteams Søren Nielsen overtager posten som øverste chef for selskabets management-forretning efter den nuværende partner stopper. Dermed får han et endnu større ansvarsområde under sig.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs