ITWatch

Morten Strunge og makkerpar vil ruske op i betalingsindustrien med globalt fintechsats

Med et kontor i USA og København vil det nye fintechselskab Roger, som har investor og serieiværksætter Morten Strunge i ryggen, ruske op i betalingsindustrien ved at gøre det enkelt og billigt at betale regninger. FinansWatch besøgte ledelsen til en snak om opstarten og ambitionerne, der rækker ud over landets grænser.

Teknologidirektør i Roger, Christian Rasmussen (tv.), og Morten Strunge (th.), iværksætter og investor. Foto: Jan Bjarke Mindegaard.

Dengang 31-årige Christian Rasmussen skyndte sig at skrive den flabede kommentar fra tilhøreren ned på sin mobiltelefon. Som en påmindelse til ham selv og selskabet.

Det var i efteråret 2016, og sammen med sin kompagnon havde han foran de fremmødte tilhørere i en af Nordens største banker fortalt om deres nye projekt Roger, der har til formål at forenkle regningsbetalinger for virksomheder og forbrugere.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Klumme: Den grønne it-bølge risikerer at kvæles af krisen

Regeringen har grønne ambitioner – også på det digitale område. Men vil historien gentage sig, og vil de grønne it-drømme drukne i et excel-arks kolonner, spørger Christian Hannibal, director for tech, media and finance i Rud Pedersen Public Affairs, i denne klumme.

Svensk Mobilepay-konkurrent lurer på nordisk sats

Direktøren for svenske Swish, der sidste år endte uden for fællesskabet mellem danske Mobilepay, norske Vipps og finske Pivo, antyder, at betalingstjenesten kan være på vej med en anden nordisk satsning.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs