ITWatch

Hackerangreb på bitcoin sænker prisen yderligere

Et hackerangreb mod en udbyder af Bitcoin resulterer i et fald på 13 pct. Det er endnu ikke offentliggjort, hvor mange penge, der er blevet stjålet.

Prisen på bitcoin falder efter et hackerangreb på den sydkoreanske udbyder af kryptovaluta Coinrail.

Det skriver South China Morning Post.

Coinrail bekræfter, at noget af dets kryptovaluta ser ud til at være blevet stjålet af hackere, men fortæller ikke hvor meget, der er blevet stjålet. Det skriver udbyderen i en meddelelse på sin hjemmeside.

Det eneste, som Coinrail fortæller om hackerangrebet, er, at kryptovalutaudbyderen samarbejder med efterforskere og andre vekslere af kryptovaluta for at finde gerningsmændene og skaffe pengene tilbage.

Søndagens hackerangreb har sænket prisen på bitcoin med op til 12 pct. og markerer tredjedagen for en faldende pris på kryptovalutaen. Prisen, der er faldet til 6840 dollar, er den laveste siden den 14. marts.

Bitcoinens fortsatte fald sammenlagt med søndagens hackerangreb betyder, at prisen på kryptovalutaen er faldet med 52 pct. i år.

Det centrale sikkerhedsproblem ved bitcoin består i, at pengene blot er repræsenteret ved en unik talkode. Skulle talkoden blive hacket, sidder ejermanden derfor tilbage med ingenting.

Coinrail fortæller også, at selskabet vil gennemgå sit system på grund af hackerforsøgene og har frosset sine andre kryptovalutaer.

/ritzau/FINANS

Jim Snabe sår tvivl om blockchains guldstatus

Hackere stjæler kryptovaluta for milliarder fra japansk børs

Mere fra ITWatch

Canopylab har kurs mod tvangsopløsning

Virksomheden med den omdiskuterede iværksætter og tidligere næstformand for DI Digital, Sahra-Josephine Hjort i front, har ikke afleveret sit årsregnskab til tiden og nærmer sig derfor tvangsopløsning.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs