ITWatch

Jim Snabe sår tvivl om blockchains guldstatus

Mærsk barsler med en global platform, der skal omvælte transportverdenen. Men på trods af løfter om et kæmpe potentiale er det ikke garanteret, at den hypede blockchainteknologi bliver grundstenen i platformen.

Foto: AP/Polfoto/Arkiv

Blockchain er blevet lidt af et buzzword blandt Mærsks investorer og partnere i rederibranchen. Men trods Mærsks tiltro til teknologiens potentiale for selskabet og transportsektoren, er det langtfra sikkert, at blockchain-teknologien bliver den vindende teknologi for Mærsks egen digitale platform.

"Jeg tror, at vi gennem de næste 5-10 år vil se ret store forandringer i sammensætningen af sådan en platform. Det er også derfor, vi har valgt en så vigtig partner som IBM, så vi har adgang til de bedste teknologier, og dem vil vi løbende bruge," siger Jim Hagemann Snabe, formand for Mærsk, og fortsætter:

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Visma åbner sluserne på konkurrent til Microsofts ERP-platform

Visma er for alvor klar til at sætte skub i ERP-platformen Visma.net, der skal konkurrere med Microsoft og Oracle på ERP-markedet. Lars Engbork, adm. direktør i Visma Software Danmark, forklarer til ITWatch, at et fokus på Norden skal give Visma fordelen.

Hollandsk tech-investor retter blikket mod Danmark

Med en ny milliardfond i ryggen har den hollandske investor Endeit Capital fokus på at interessante investeringsemner på det danske marked. ”Vi har været og er i dialog med danske iværksættere,” lyder det fra Endeits nordiske chef.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs