ITWatch

Fintech-selskab må udenlands for at firedoble antallet af ansatte

Det er bøvlet at rekruttere, når man som danske Pleo skal masseansætte de kommende år.

Pleos grundlæggere Niccolo Perra (tv) & Jeppe Rindom (th) | Foto: PR/Pleo

Som led i sin vækstplan skal den danske fintech-virksomhed Pleo i løbet af få år gå fra omkring 50 til op mod 200 medarbejdere, skriver Computerworld.

De 70 ansættelser vil ske inden for it, og det bliver ifølge adm. direktør Jeppe Rindom en udfordring, fordi det allerede har været svært at rekruttere de eksisterende medarbejdere.

Pleo har ifølge Computerworld forsøgt at få udlændinge til at flytte til Danmark, men det er svært. Derfor tyer ledelsen til en anden plan.

"Punkt 2 er, at vi kan finde nogle folk internationalt, som vi ikke tager til Danmark. Vi har allerede fem, og det er langt nemmere at rekruttere dem, når vi ikke skal flytte dem til landet. Jeg er ærgelig over det, men det er den vej, vi lige nu er nødt til at gå, hvis vi skal holde fast i vores ambitiøse vækstmål," siger Jeppe Rindom til Computerworld.

Fintech-selskab: Mulighederne for vækst er bekymrende

Fintech-iværksætter tvivler på effekten af investorfradrag 

Mere fra ITWatch

Tre talchefer forlader Lunar

Et par kreditchefer og en finansdirektør har valgt at sige op i fintech-banken, der på en anden front netop har sikret sig ny kapital.

IBM om blockchain: Udviklingen fortsætter - også uden Tradelens

Da A.P. Møller-Mærsk forleden meddelte, at selskabet vil droppe sin blockchain-baserede Tradelens-platform, skabte det store overskrifter . Men blockchain-teknologi lever videre, og IBM forventer vækst de kommende år, forklarer IBM Danmarks CTO, der peger på tillid som en væsentlig faktor i netværk.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs